9 Haziran 2012 Cumartesi

CEREN ve BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ KUTULARI - SİBEL'İN HOBİ DÜNYASININ SÜRPRİZ ZİYARETİ



MERHABA!

Hani size CEREN BEBEĞİN ODA AKSESUARLARI yayınım da bahsetmiştim.Şimdi Ceren'e bir "Maaşallah!" dermisiniz?Şu tatlılığa bakar mısınız?..


Küçük melek,Allah çok güzel günler göstersin sana İnşallah! ;)

Takımın son parçalarından olan, Ceren bebeğin bebek bakım ürünlerini saklama kutularını beğenilerinize sunuyorum ..


 






Geçen haftalarda Sibel'in hobi dünyası Sibel abla'yla Via-Port'ta buluştuk.Yarım saatlik buluşma yaklaşık 4 saat sürdü :D Çünkü o kadar hoş bir sohbetimiz oldu ki,ayrılamadık.Bana hediyeler getirmiş,kendi bambu kutusunu ve masa üstü kedisini boyamam için getirmiş.Çok teşekkür ederim!Çalışma masamın en güzel yerinde duruyor hediyelerin.Akşam saatlerinde alışveriş için tekrar gittiğimiz Via-Port'ta arabalarımızı yanyana park etmemizde ayrıca çok enterasan bir tesadüftü..Sibel abla arabamızın üzerine notunu yazıp kartını iliştirmiş..Çok güldük..Ben Sibel ablanın fotoğraf makinasını görünce kendi bit kadar makinamı çantamdan çıkarmaya utandım :P..O nedenle bana gönderdiği fotoğrafları paylaşıyorum.  ;)
Yine gel Sibel abla..Ben de mutlaka iade-i ziyaret yapacağım ;) ..



Görüşmek dileğiyle.. SEVGİLER!

Unutmadan önceki paylaşımımda Arnavutköy Şenliği Kareleri vardı.. ;)

8 yorum:

  1. Kutular harika çok şirinler ellerine sağlık, tabi sen ve sibelde çok güzel görünüyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım..Kutuların üzerindeki kedileri ahşaptan kesip,dekupe ettim..Ben ogün biraz rahatsızdım aslında ama sohbet edince açıldım.. ;) SEVGİLER!

      Sil
  2. merhaba, öncelikle CEREN bebişe kocaman Maşallah Allah nazardan saklasın, tüm bebişleri:)))en sevdigım kutu modelidir elinize saglık çok güzel olmuş bende içini öyle boyamaktan yanayım çok begendim sevgiler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba fadinin sanati ;) Evet ne tatlı değil mi? AmİN herkesinkini İnşallah!;) Ben de atölyeme ilk kez aldım.Ceren bebeğe kısmet oldu ;) İçini 2 kat beyaz boyayıp,tamamını peçete ile kaplamak çok iyi fikir gerçekten..Şık oluyor.. ;)
      Beğenmenize ve yorumlamanıza çok sevindim,Teşekkürler! SEVGİLER!

      Sil
  3. Koca bir Maşallah Ceren Bebeğe, pek tatlı. Sibel'le inşallah bir gün tanışırız çok keyifli saatler geçirdiğine eminim. Yaptıkları özellikle kediler çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlı evet! ;) Fiamma ablacım Sibel ablayla da gerçekten çok keyifliydi sohbetimiz.Tanışırsınız İnşallah! Çok teşekkür ederim! SEVGİLER!

      Sil
  4. Önceki postlarına da baktım . Ceren 'in tüm oda aksesuarları harika olmuş , ellerine , emeğine sağlık . Mutlu günlerde kullansın inşallah .
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zeynep,teşekkür ederim ;) Amin İnşallah! Görüşmek dileğiyle.. SEVGİLER! ;)

      Sil