5 Ocak 2012 Perşembe

YENİ YIL HEDİYE MERASİMİ ;)))



MERHABALAAARR!

Yeni yıla hoş bir şekilde girdim.2 gün öncesinde Tubacan ın  düzenlemiş olduğu yılbaşı çekilişinde bana çıkan http://guluntakievi.blogspot.com/  'un  sahibesi Gül Hanım ile buluştuk. Artık Gül ablam o benim..İşte fotoğraflar eşliğinde,buluşma günümüz! ;) Ve harika hediyelerim! :D

Unutmadan Tubacan ' a buradan bana yeni bir arkadaş,bir abla edindirdiği için ayrıca teşekkür ederim!Amacına ulaştığına inanıyorum!

Ama şu bana gelen paketimin asilliğine,renklerine,şıklığına bakar mısınız?
Çok teşekkür ederim! Bayıldım!


Kendisi resminden çok çok daha güzel ve muhabbeti bir o kadar hoş!Ben doyamadım ve en kısa zamanda tekrarlayacağız ;)



Hediyemi aldım, paketimi açmadım,ama paketten belli ki içindeki zaten harika pozu :D


İçinden çıkanlara bakar mısınız? Şaşırdım, kaç tane hediye,nar gibi :D

Kırmızı makyaj çantası,kolye,çanta süsü ve çikolatalarım..



Ayrıca içinden çıkan her parça da ayrı ayrı dantel,organze ve kurdelalar ile özenle paketlenmişti..Ellerine sağlık ne kadar zarifsin ablacım. ;)
Gül ablamın ürünlerinden muhteşem lila rengi kolyem,bayıldım..Yaza değişik kombinlerimle takacağım kısmetse ;)

Bu dantelli paketin üzerinde gördüğünüz çanta süsünü(anahtarlık) de Gül abla kendisi yılbaşı için tasarlamış..Çok tatlı!Üzerinde melek,keçeden kalp,taşlar,nazar boncukları,ve daha minik çok hoş objeler var.

Dantelli paketin içinde ise iyi bir markanın kocaman 2 adet sütlü ve beyaz çikolatası vardı..Hep çikolata tadında olalım diye ! ;)



Kendisini çok sevdim çok içtendi.Yanımda annesiyle bir telefon görüşmesi vardı,çok hoşlardı..Kahvenin tadı da güzel insanlarla cidden daha güzel oluyor..Ben yoldan geldiğim için çok yorgundum,fotoğraflara da yansımış :S



Bu da benim Gül Hanımcığıma paketim!  ;)))


Paketimi açarken keşke videoya alsaydım,Gül Abla'nın tepkilerini görmenizi isterdim.Meğer kendisi Osmanlı kaftanlarına hayranlık duyuyormuş.Bayıldı resmen..Bende Şöyle kocaman bir "OHHH!" çektim içimden.Çok mutlu oldum beğendiğine.Çünkü Tanımadığınız,hatta hiç görmediğiniz birine kendi el emeğinizi hediye ediyorsunuz.Ve tepkisinin nasıl olacağını merak ediyorsunuz.Çok heyecan vericiydi..Gül Abla'nın hakkımda yazdıkları da beni ayrıca çok mutlu etti..Çok teşekkür ederim beni utandırdı :)

Sizde merak ettiyseniz TIK layabilirsiniz..

Gözünü alamıyor pozu :D



Hediyemi götürmeden ayrıntılı fotoğrafladım! Kırmızı uğur getirsin istedim..Testeremle kestim,z ımparaladım, boyadım, vernikledim, matkabımla deldim, tellerini ve kurdelalarını geçirdim..


Kaftanımın yavrusu da var ! Yaklaşık 3 cm.  ;)))



Gülenay Ablacım çok güzel günlerine şahitlik etsin kapı süsün! Mutlulukla kullan!


Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor!

TEŞEKKÜR EDERİM!

SEVGİLER!




14 yorum:

  1. miraycım merhaba,ne güzel bir post olmuş,sanki oradaydım gibi oldum:)hediyeleşme etkinliği gerçekten çok hoş oldu daha sık yapmalıyız bunu:)özellikle kaftanına hayran oldum.eline sağlık.şimdi hemen bloguma dönüp blogunu linklerime ekliyorum.ürettiğin güzellikleri daha sık görmeliyim:)selam.

    YanıtlaSil
  2. Preciosos regalos los que os hicisteis.
    Siempre es genial tomarse un café con alguien a quien quieres y tener un ratito de conversación.
    Besitos.

    YanıtlaSil
  3. Leyya ; Teşekkür ederim,bende tekrar bakınca aynı duyguları hissettim..Hediyeleşme etkinliğinde sanırım biz en şanslılardanız..Çok üzücü durumlarla karşılaşanlar olmuş..Tekrarlamalıyız bence de ;))) Kaftanımı kendim çizip kestim,geçen yıl cam füzyon kursumda kendim çizmiştim.Ahşapta da güzel olacağını düşündüm.Beğenmenize çok sevindim ;) Takipçim olmanıza da..SEVGİLER!

    Conchi ; Muchas gracias querida! Te amo demasiado.. Bienvenida de nuevo! Besitossss! ;)))

    YanıtlaSil
  4. Miray hanım çok hoş bir post olmuş sanki sizlerle oradaymışım gibi :d ikiniz de harikasınız el emekleriniz de süper güzel günlerde kullanın inş. Malesef benim bu sene hediyeleşmelerim ve hediyelerim pek istediğim gibi olmadı ama önemli olan düşünmek di mi :D Daha benim bu etkinlikteki hediyem gelemedi, neyse siziler adına çok sevindim sevgiler mutlu yıllarrr :D

    YanıtlaSil
  5. Sibel'in Hobi Dünyası ; Çok teşekkür ederim.Beğenmenize çok sevindim..Hediyeleşme durumu biraz üzücü olmuş bazı arkadaşlar için.Cidden böyle şeyler duyduğumda çok çok çok üzülüyorum.
    Önemli olan tabiki düşünmek! Ama GÜZEL düşünmek !
    Gülenay abla da böyle durumlarla karşılaşmış,çekilişlere birdaha katılmama kararı bile almış.Son anda sayı tutmadığı için katılmış ve telefonda ilk konuştuğumuzda birbirimizin enerjisini hissettik.Annesine dönüp "sanırım şeytanın bacağını bu kez kırdım" diye sevinmiş..
    Ben empati kurmaya çalışıyorum her zaman.Yani göndereceğim,vereceğim hediye bana gelse, beğenir miyim? diye soruyorum hep..Bunu yapabilen insanlar denk gelemiyor bazen demek ki..Benim ilk hediyeleşmem.Umarım katılacağımız diğer hediyeleşmelerimizde de benim şansımda-kısmetimde olduğu gibi böyle tatlı bir insana denk geliriz. ;) Umarım gelecek olan hediyeniz sizi mutlu eder.Tekrar çok teşekkür ederim..SEVGİLER! ;)))

    YanıtlaSil
  6. ay ay canım benim ya harika olmuş bu post.ne güzel anlatmışsın.beraber geçirdiğimiz süre kısacık da olsa çok güzeldi.ben de seni tanıdığım için çok mutluyum.bu arada hediyeyi annemden kurtarmayı başardım ve odamın kapısında asılı.her önünden geçtiğimde makus talihimi kırdığın için içimden sana bir teşekkür yolluyorum.yüzün hep gülsün.canım benim çok öpüyorum seni:)mucukssss

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel, hem tanışmış, hem muhabbet etmiş, hemde hediyelerinizi kendiniz vermişsiniz.

    Ayrıca hediyelerin hepsi birbirinden güzel olmuş, kolyeye bayıldım, tabi senin yaptığın kaftana da.

    Elinize, emeğinize, yüreğinize, kesenize bereket.

    Allah muhabbetinizi artırsın. :)

    YanıtlaSil
  8. Gül den Dökülenler ; Ablacım teşekkür ederim,anlatmaya çalıştım diyeli ;) Hediyeni annenden kurtardığına da sevindim.Çünkü o daha güzellerine layık bence..Hepimizin yüzü gülsün!öpüyorum seni ;)))

    hobivakti ; sizinle ve sizin gibi düşünen diğer arkadaşlarımızla de böyle güzel biraraya gelmeyi çok isterim.Çünkü çok güzel zaman geçirdim.Hediyelerimiz bahane dostluk şahane! ;)
    Teşekkür ederim.Amin hepberaber İnşallah! SEVGİLER!

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık. Kaftan hayranı olan biri olarak Uzun zamandır bu kadar hoş, güzel bir kapı önü tasarımı görmemiştim. Bu tarz bir şeyi yapıp satmayı düşünürmüsünüz? Ben ilk defa sitenize geldiğim için bu soruyu sorma gereği hissettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Beğenmenize sevindim..İsteyen olduğunda satıyorum zaten ayrıntılı bilgi için ;
      http://www.facebook.com/pages/Mirayshandmades/235436356526961 tıklayarak ya da mail adresimden (miray_taskiran@hotmail.com) ulaşabilirsiniz.. SEVGİLER!

      Sil
  10. Çok zarifsin :)
    ben bayıldım gerçekten bu kaftanlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,sizde öylesiniz.. Beğenmenize ve yorum bırakmanıza sevindim..SEVGİLER! ;)

      Sil
  11. Ne kadar hoş bu hediyeleşme olayı , benim de takipcilerim çoğaldıkça ben de el atmayı düşünüyorum böyle organizasyonlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cidden bizim şansımıza çok hoş bir durum gerçekleşti.. Ama diğer hediyeleşenlerin arasında zor durumlarla karşılaşan çok olmuş.. Ama hedileşmek yine de güzel birşey.. SEVGİLER! ;)

      Sil