8 Haziran 2011 Çarşamba

LİLA,LİLA,LİLA,..AYAKLI TEPSİ

Merhaba!

Çok tatlı ve bir o kadar da düşünceli bir insandan bahsetmek istiyorum size. Hayatımda önemli bir yere sahip. GÜLTEN ! 


Gülten ve Ben


Kim? diyeceksiniz ; Eşimin teyzesinin gelini. Tanıştığımız ilk günden beri benim kız kardeşim gibi oldu. O kadar iyi kalpli ki.. Üstelik çok ta zevkli.. Kendine aldığı birçok şey de beni asla unutmuyor ve beğeneceğimi düşündüğü herşeyi alıyor ;) Benim küçük bir şapka koleksiyonum var ve doğum günüm de çok hoş bir şapka almış. Sizlere şapkalarımın resmini çekip gösteririm.  ;)

"Gülten bebek bekliyor ! ! !"  

Ve ben çok mutluyum!
Hayırlısıyla büyür, doğar ve güzel günlerimize daha da güzel günler katar İnşallah!
Şimdi diyeceksiniz ki "neden bunlardan bahsediyorsun" :D 
Okuma fırsatı bulduğum birçok blog da bazı olumsuz yazılara rastladım. Evet hayat zor, insan yaşadıklarını bazı durumlarda hazmedemeyebiliyor. Ama olsun hepsi birer ders. Mutlaka olumsuzluk,olumlu birşeyi getirir. Buna inanıyor ve sizlerinde buna inanarak yaşamasını umut ediyorum.

Mutluluk ve huzurla gel melek! Çünkü biz seni öyle karşılayacağız! 

Gülten tam bir lila-mor hayranı. Çok güzel kıyafet ve dekorasyon kombinleri var.
Sizlere Gülten için evinin camlı balkonuna koymak istediği, yeni boyadığım ayaklı tepsisini sunuyorum. Umarım beğenirsiniz! 

Unutmadan, lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin ;)








Sevgiler!

5 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık :) Söylediklerinize de harfiyen katılıyorum. Bebişin sağlıkla doğacağı günlere inşallah... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. nekadar bereketli bir yıl,gerek çevremde(en yakını sevgili yeğenim ikiz bekliyor)gerek blog arkadaşlarımda onlarca bebek bekleyen var.gültenede sevgiler allah tamamına erdirsin.simitçide çok güzel olmuş.ellerine sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok zarif ve şık olmuş. Elinize sağlık:))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bugün sizinle kumaşçıda karşılaşmıştık yaptıklarınızı çok beğendim.Sizin yaşınızda birinin böylesi güzel değerlendirmeler yapması beni çok mutlu etti.Başarılarınızın devamını diliyor ve mutfak önlüklerinizi de sergilemenizi sabırsızlıkla bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba bloğunuzu daldan dala dolaşırken buldum. Üreten sevgi ve sanat dolu yüreğinizle çok güzel şeyler üretmişsiniz. Mutluluğunuz üretiminiz daim olsun. Ellerinize yüreğinize sağlık ben de ziyaretinizi beklerim.

    YanıtlaSil