10 Şubat 2014 Pazartesi

UNUTTUM SANMAYIN! ;)


Merhabalar !

Uzun bir ara oldu.. Taşınma,yerleşme,atölye hazırlıklarım(ki hala devam ettirmeye çalışıyorum!) zaman alan birçok işi kısa zamanda bitirmeye çalışma çabalarım arasında buralara uğrayamıyorum.. Kusuruma bakmayın olur mu? :( Ancak Facebook ve Instagram dan takip edenler bilirler, gün içerisinde sık sık buluşuyoruz aslında oralardan. Bloğumu ihmal ediyorum evet ama sebeplerim gerçekten çok.. İnanın hiçbir şeye yetişemediğim ve yetemediğim günler yaşıyorum..Az ve öz yazıp yaptıklarımı kendimi affettirmek için bu ara çok çok yayınlamayı düşünüyorum. İnşallah başarabilirim..

Şimdi gelecek olan fotoğraflar Canım arkadaşım Figen  Karavas için uzun zaman önce hazırladığım, bir aile çekiminin fotoğraflarını içerisine koyduğu kitap kutumuz. Benim çekmiş olduğum fotoğraflar gerçekten Figen'in fotoğraflarının kalitesi yanında solda sıfır kaldığından onun çekmiş olduğu fotoğrafları yayınlıyorum.
Gerçekten fotoğrafların ürünü gösterebilme,değerini anlatabilme konusunda ne kadar çok etkisi olduğunu daha da çok anlamış oldum..








Figenciğim bu ara aile olarak zor günler yaşıyorlar! Dualarım hep onlarla! İnşallah sağlıklı;mutlu ve güzel günler bekliyor onları! 

Tekrar ve kısa sürede görüşmek dileğiyle.. Çok sevgiler! ;)