8 Kasım 2013 Cuma

ARNAVUTKÖY'DE BLOGGERLAR OLARAK BULUŞTUK!


Merhaba!
Facebook-instagram-twitter ve bloğumdan yaklaşık 1,5 ay önce bu etkinliği yazmıştım. Gelmek isteyen ve müsait olan herkesi davet etmişti www.ilkblogdenemem.blogspot.com'un sahibi Fidan abla ve www.katinamayruk.blogspot.com un sahibi Filiz abla.. Tam da o gün Düzce Akçakoca' dan İstanbul'a taşındım. Geceden arabaya yüklediğimiz eşyaları sabah çok erken getirme yoluna koyulduk. Erkenden getirmem lazımdı yoksa çaya asla yetişemezdim! Kolileri öylece bırakıp, doğru Arnavutköy'e koştum.
Gidişim de dönüşümde kolay oldu(sanırım Allah halime acıdı). Giderken Emel ablam sağolsun, dönerken de İnci ablam sağolsun!  Yorgunluktan bayılabilirdim.  Çok uzun ve ayrıntılı yazmayı çok isterdim! Ama malesef şu an için mümkün değil. Hala yerleşiyorum.. 


Yaka kartlarımızın güzelliği! Ellerinize sağlıkkkk! :)


Yediğimiz içtiğimiz bizim olsun! Ama hepsi ayrı ayrı lezzetliydi! 

Filiz ablam nasıl güzel bir cupcake ağırlığı yapmış! Mutfak kapıma koymamı söyledi! Nasıl kıyarda yere koyarım?? Tekrar çok ama çok teşekkür ederim! Cupcake koleksiyonumun nadide eserlerine bir tane de sen eklediğin içinn! 


Baktıkça o gülen gözlerini hatırlayacağım! <3



Şimdi sizlerle benim için çok önemli ve heyecanlı olduğum bir durumu paylaşacağım! 

www.meralsanatevi.blogspot.com - Meral ablam ani bir kararla İstanbul'a hem evimi hem de atölyemi taşıdığımı ilk haberi olanlardan ve desteğini hiç esirgemeyen canım ablam! Buradan tekrar teşekkür ederim! <3
Atölyem şimdiye değin aslında evimin en büyük odalarından bir tanesiydi. Zamanla sığamama,ürünlerimi sergileyememe ve workshop yapamama sıkıntısını hissetmeye başlayınca hep hayalim olan şirin bir atölyeyi artık hayata geçiriyorum! Bunu ilk kez Meral ablam ile birlikte o gün orada olan herkes ile paylaştım ve açılışa gelme sözü aldım herkesten! :)))
  Meral abla bu durumu açıklarken o kadar heyecanlandım ki sonrasında cümlemi toparlayamadım! Nasıl davet ettiğimi şu an hatırlayanıyorum!!! :)))


Nefise abla, ben ve Elçin 


Çileklimektubum- Gülşah <3


Emel abla, Süeda hanım,Gamze ablam,İnci abla, Fidan abla ve Nalan ablam! 


Kırmızı puantiye Afitap hanım ve ben!

Ben o gün hiç fotoğraf çekemedim.kendimi pek iyi hissetmiyordum herkesi çok özlemiştim ve yeni insanlarda tanıyordum. Marifetli Peri'me çooook ama çok teşekkür ederim! :* :* :)


Cici cupcake kapı ağırlığım!


Nefise ablamın bana hediyeleri! Nasıl mutlu oldum anlatamam! Çok ama çok teşekkür ederim canım ablam! 💋 www.nefisseyler.blogspot.com


Üstteki minnoşları da bana Şule ablam - www.fiammaninguncesi.blogspot.com  almış! Tam bir hediye yağmuru vardı o gün ! Ama benimki cidden sağanak şeklindeydi!  Ne güzel yürekli insanlarsınız! 
Çok teşekkür ederim! 






Cadence yeni atölyemde önlüğünüzü keyifle kullanacağım! Diğer tüm ürünleriniz gibi! Köksal Bey çok teşekkürler! 


Doğadan !!
"Bir iyilik yap kendine." 
Atölyeme diğer Doğadan çaylarımın yanına ekledim! Büyülü Bohça favorimdi bakalım Beyaz çay nasılmış? 😊 Teşekkürler Doğadan! Bir çay etkinliğine gerçekten çok yakıştınız!! ❤️


"Özel sabunlar" da cici sabunlarıyla gelmişlerdi! Teşekkür ediyorum! Yine aynı mekanda bir workshop yapacaklar! Haberiniz olsun! :)


Rujumun rengi emin olun beni benden aldı! Teşekkürler "Orkide Hareketi"! 


Dr.Oetker bizlere ne kadar cici ve dolu dolu bir paket hazırlamış! Çok teşekkür ederim! Sürekli kabartma tozu, vanilya, çikolatalı sos, puding gibi sayamadığım birçok ürününü zaten mutfağımdan asla eksik etmediğim bir marka! O kocaman kabarık keklerimin  sırrıdır Dr.Oetker!! 
Ürünler zaten çok güzel, ambalajlarına hayranım. Hele bir de üzerinde cupcakeli tarif defteri beni kalbimden vurdu! Laf aramızda kazandibinide deneyeyim diyordum! 😉


Okay kozmetik bize harika bir paket hazırlamış! Benim saçımda şimdiye değin hiç boya olmadı! Ancak bakımsız ya da cansız hissettiğimde çok sık olmasada yaptığım bazı kürler de olmuyor değil! Okay Kozmetik - Nevacolor olarak çok güzel ürünler göndermişler! Çok teşekkür ederim! Saçlarım belime kadar ve baş etmesi bazen zor olsa da eşim çok sevdiği için kesmeye ben de kıyamıyorum. Gönderdiğiniz ürünleri zevkle kullanacağım!


Yargıcı bizlere böyle güzel bir hediye göndermiş! 
Öyle güzel kokuyor ki.. Teşekkürler YARGICI !!! 

Ayrıca buradan adını yazamadığım bir çok blogger arkadaşım vardı hepsine buradan tekrar sevgilerimi yolluyorum!

Bir de bu etkinliğe katılma durumu onaylanan ancak mazeretini bildirmeden gelmeyen çok kişinin yaka kartı ve yiyecekleri hazırdı. Keşke önceden bildirselerdi ve ablalarım daha az yorulsalardı! Bu cidden beni üzdü!  
Bunu dışında herkes mutlu, gülen yüzlerle ve tekrar görüşme sözleriyle ayrıldık oradan! 



Adını sayamadığım ve her daim birlikte olmaktan keyif aldığım herkesle bir araya tekrar geldiğim için çok mutluyum! 

Bu güzel etkinliği kendilerine ait muhteşem bir konakta kusursuz bir şekilde hazırlayan,hepimizle ayrı ayrı ilgilenip özellikle bana tüm yorgunluğumu unutturan ablalarıma yürekten teşekkür ediyorum! 

Görüşmek dileğiyle.. 
SEVGİLER!