30 Mart 2012 Cuma

Hasta hasta! Canı ister pastaaa!

Merhaba!

Hatırlarsanız Tubacan'ın düzenlemiş olduğu yılbaşı hediye çekilişinde Sevgili Gül Hanımla tanışmış,kahvelerimizi yudumlarken hediyelerimizi takdim etmiştik.Ayrıntıları merak ettiyseniz önceki kayıtlarımdan bakabilirsiniz. ;)

Gül Ablanın sadece resimlerinden gördüm ama çok şirin bir kedisi var. Adı Behlül.. ;) Behlül'ün karanlıkta uyumayı çok sevdiğini rahat barınabileceği bir yer aradığını söyledi.Gül abla bana konu ile ilgili bir fotoğraf gönderdi. Ancak benim yaptığım şeyin fotoğrafla hiç alakası yok.Üzerinde biraz çalıştım.. Tasarımın eskiz halini gönderdim. Biraz şaşırdı, beklemiyordu tabii..Açıkçası böyle birşey tasarlayabileceğimi ben de hiç düşünmemiştim.

Behlül artık rahat rahat uyuyacak..İster üst katta yumuşak bir zeminde, ister içeride pofuduk minderinde..Aynı zamanda sahibi de istediğinde rahatça temizleyebilecek.Hijyeni de çok önemli ;) ..

Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

İşte Behlül'ün Köşkü :






Sizlere şimdiye dek hasta yatağımdan hiç yazmamıştım.Üzerinize afiyet ben de gribal enfeksiyondan nasibimi aldım..Sabah doktora gittim,bana en nefret ettiğim ve hayatımda 1 kez bile denemeyi aklımdan geçirmediğim sigarayı içip-içmediğimi sordu.Boğazım çok tahriş olmuş..Neyse ilaçlarımı aldım,bir yandan hapşırıyorum,bir yandan yazıyorum :) ..  Aman dikkat edin ..

Yerlerine ulaşanları da sizlere göstereyim.Sağolsunlar kırmayıp,fotoğraflayıp,gönderdiler..




Nevin Hanım'ın tepsisi,el boyaması ve diktiğim askısıyla ;) ..
Hem dekoratif hem de kullanışlı bir hale geldi ;)

                                             Bu Kaftanlarım da Ankara' da bir sergi den .. ;)

                    Bu da Leyya'nın gönderdiği fotoğraf..Mutlu günlerde kullanırsınız umarım..

Görüşmek dileğiyle SEVGİLER!

27 Mart 2012 Salı

8 YIL ÖNCE ...

8 yıl önce bugün bir gelin ve bir damat .. Bir film gibiydi, baş rollerdelerdi. Herkesin gözü üzerlerinde, onların gözleriyse birbirlerinde .. Tıpkı bugün olduğu gibi .. Bugün hala o gün gibi ..
Hala o günden kalan heyecanı hissetmek, her gününü o gün gibi yaşamak, değişmeden, değiştirmeye çalışmadan,  sevgiyi koruyup, saygıdan asla vazgeçmeden, kırılmadan ve hergün bu sevgiyi güçlendirerek yaşamak.. Ne büyük mutluluk! Bana bu mutluluğu yaşatan Yüce Rabbim'e şükürler olsun.


Ve.. Canımmm! Hayat arkadaşım! 

Nice güzel yıllara! Hep birlikte olmak dilğiyle..

SENİ ÇOK SEVİYORUM! ;)




Bu günün anısına ...








Mutlulukla kullanmanız dileğirle.. SEVGİLER!


 


17 Mart 2012 Cumartesi

BEN YAPTIM.. OLMUŞ MU? ;)

 Selaaaaaaaaaaaammmm!

Herkes harıl harıl çalışıyor sanırım..Ne güzel!
Ben de birkaç deneme yaptım,beğenecek misiniz bakalım?
Kaleez-Kamar ve ismini hatırlayamadığım bir blogta daha birkaç yıl önce gördüğüm ve yapmak için izin isteyip kaydettiğim mutfak saatlerinden yaptım..  Sonrasında Atölye Beyaz'da da çok hoş dekore edilmişlerini görünce yapmadan geçemedim. Hepsine buradan sevgilerimi gönderiyorum.. ;)





Bu da kaftanlarımdan oluşan duvarım..



Yine çok  beğenip arşivime sakladığım  bir obje kestim.Aslında çok daha büyük olarak kesilmiş ve şömine pervazına iliştirilmişti.Ben orasıyla burasıyla biraz oynayarak bu son şeklini verdim.Sonra da dekore ettim.Karşınızda "Atlayan-Tırmanan Kedi " ;)



Görüşmek üzere,SEVGİLER!

15 Mart 2012 Perşembe

TUBACAN'IN ÇEKİLİŞİ VARMIŞ..

Tubacan çekiliş yapıyormuş..Sadece bloğu olan ve bloğunda ciddi emeklerini sergileyen izleyicilerinin arasından sçekiliş yapacak..Öyle reklam-kampanya bloglarını dahil etmeyecek..Katılmadan edemedim ;) Hediyesi çok hoş..Şansıma! BAkalım ne olacak? ;)))

Ayrıntılar için TIK!

13 Mart 2012 Salı

HOŞ BİR KAHVALTI, LADY CRAFT BULUŞMASI, İSTANBUL'DA 1 DERS GÜNÜM,ANKARA YOLCULARI,GÜNEŞ'İN KAPI SÜSÜ,LEYYA VE CİCİLER!

MERHABA!

Umarım herkes çok iyidir..Ben yeni tasarımlar yapmaya daldım gittim..Elektronik posta ve telefonla ulaşıp hal-hatır soranlarınıza çok teşekkür ederim.

Çok geç kaldım biliyorum ..Hem çekilişim bitsin,hem de elimde olan işlerimi bitireyim düşüncesi ile herşeyi şimdi bir posta sığdıracağım, hazır olun :D

18 Şubat 2012 de blog yazarlarımızdan hünerlerimize hüner katalım diye, yurt dışındaki bloglardaki ürünlere de artık bakıp bakıp iç geçirmeyelim diye Lady Craft bloğunun yazarı Ayşin Önol Hanım getirdiği yeni ürünlerini tanıtmak üzere bizleri hoş bir ortamda harika ağırladı..Buradan Ayşin Hanım' a(Eşine), Şermin Hanım'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..

Gelelim fotoğraflara ;
Önce LADY CRAFT ÜRÜN TANITIM ORGANİZASYONU ndan kareler ;

Ayşin Hanım
Tüm bu ürünlerde dekoratif mühürlerle nasıl harikalar yaratabilirizi göstermek için bizlere örneklerdi ;


Muffinlerin öyle durduklarına bakmayın tek tek pasta rölyefle yapılıp,boyanmışlar..Yenmiyorlar ama yenecek kadar lezzetli duruyorlar :D
Ürün standından bir görünüm



Lady Craft 'ın daveti saat 13.00 te başlayacağı için blog arkadaşlarım hoş bir sabah kahvaltısını organize etmişler ve son anda tesadüfen haberi olan beni de davet ettiler..
Tatlı tatlı hanımlar,ellerinden muhteşem işler çıkaran güzel insanlar..Muhabbet, güleryüz, sıcaklık..Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi o kadar keyifliydi ki..


En kısa zamanda tekrarlamalı ve daha uzun zaman geçirmeliyiz.. Şunu da eklemeliyim ki; keşke bloğumu çok uzun zaman önce faaliyete geçirmiş olsaydım..Bu güzel insanları çok daha önce tanıyıp,daha çok paylaşım yapmış olsaydım..

Hepinizi çok seviyorum;


                Geçtiğimiz hafta da benden ders almak isteyen hanımlarla İstanbul'da buluşmamız vardı..Bazı teknik bilgiler verdim,birkaç ürün çalıştık..Rahat bir ortamda, yedik,içtik güzel şeyler paylaştık..En kısa zamanda tekrarlamak üzere ayrıldık..
Fotoğrafta eksikler var, aramızdan geç vakit olduğu için ayrılanlar oldu ,giderayak bu kadar kalmıştık..

Bir dahaki buluşmamızda kısmetse bitmiş halleriyle karşınızda olacaklar..Ama kısmen ortaya çıktılar..Poşetliğin  ön kısmında boş olan kısmına pencere ve kapı eklenecek,çatı boyanacak,kelebek,kuş,..süslenecek...vs. ;)


Hatırlarsanız 2 adet folyoluk yapmıştım TIK larsanız buradan detaylarını öğrenebilirsiniz..Yerinde de hazır asılmışken fotoğrafladım..Ne kadar yakışmış değil mi ? ;)  İyi günlerde kullan Sevdacığım..


           Tasarımlarımı beğenip  bana elektronik posta, telefon ve facebook aracılığıyla ulaşan, sipariş verenler oldu.. Bunların arasında Ankara'dan bir müessese de var.Kendilerinin izni olursa isimlerini de yayınlayacağım,şu an haber bekliyorum.
           Daha önceki postlarımdan birinde hatırlayanlarınız vardır.Annemin ve benim zaman içerisinde çıkardığı dantel örnekleriyle tasarladığım bölmeli camlı tepsimden de hiç beklemediğim halde 2 adet daha yaptım...(Hatırlamayanlar için TIK!)

      Ellerine ulaştığında beni telefonla tekrar arayıp memnuniyetlerini ve beğenilerini bildirdikleri için de ayrıca çok mutlu oldum.. 

İşte Ankara yolcuları ; 
 

Ama bunlar benimkinden daha güzeeel olmamış mı? :)  Çok güzel günlerinize şahitlik etsinler ;)




Leyya http://leyya-craftmania.blogspot.com/ bloğunun sahibi de kaftanlarımdan 4'lü bir set aldı.Bizzat elimle teslim ettim.Sıcacık biri.Yerine astığında yayınlayacak..Leyya'nı harika çantaları var,bilmeyenler,merak edenler mutlaka uğrayın derim.. ;)


Meral Sanat Evi - Meral Ablam'da sağolsun bana çok güzel stencil (Şablon) lar gönderdi..Onları da en kısa zamanda kullanacağım..



            Dolu dolu geçen zamanımda ilkokul akadaşım da Valide Sultan Serimden 1 takım istedi..Elimle götürdüm, görüşmüşte olduk.. Zaten hoştu ama çok hoş ta bir anne olmuş, kızı da Güneş bıcırık, yersiniz..Annesinin kaftanı olur da pıtırcığımızın olmaz mı?
Ben Güneş'e de kaftan yaptım :D

Şu güzelliklere bakar mısınız?Sağlık,mutluluk ve huzur dolu yıllar diliyorum..Canımsınız! ;) 

Bu Pınarcığımın :B.Boy,O.Boy,K.Boy ve M.Boy olarak aldı..


Bu da Güneş'in ;
fotoğrafın maalesef ışığı hiç iyi değil.. Acale oldu biraz :( Aslı çok daha güzel..


Neyse sevgili dostlar..Herkese Mutlu günler diliyorum..

Yeniden görüşmek dileğiyle, yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim..

SEVGİLER!